Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE U SUBOTU

PITANJE DANA Vjerujete li da će Baby Lasagna pobijediti na Euroviziji, kako mu predviđaju kladionice?

Malmo: Baby Lasagna na tirkiznom tepihu privukao poglede u outfitu s tabletićem
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/9
06.05.2024.
u 15:37

Naš predstavnik na Euroviziji Marko Purišić sutra nastupa u prvoj polufinalnoj večeri s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim"

Nakon dugo vremena šanse da Hrvatska pobijedi na Euroviziji su velike i iz dana u dan na eurovizijskim kladionicama naš predstavnik Baby Lasagna sve bolje stoji. Danas mu eurovizijske kladionice predviđaju 33 posto šansi za pobjedu u finalu koje će se održati u subotu u Švedskoj u Areni u Malmöu. Prije toga Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić, mora osigurati plasman u finale i već sutra ćemo ga bodriti u prvoj polufinalnoj večeri kada će na eurovizijskoj pozornici sedmi u nizu zapjevati svoj hit "Rim Tim Tagi Dim". 

Hrvatska numerologinja Dea Devidas s numerološke nam je strane pokušala pojasniti što više detalja o njegovu nastupu i plasmanu u Švedskoj. Naime, Marko Purišić rođen je 5. 7. 1995. godine, a nastupa u prvom polufinalu koje se održava 7. 5. te je 7. u nizu. Simpatičan niz brojeva prvi su otkrili njegovi obožavatelji i korisnici društvenih mreža koji su danima vodili rasprave o tome što to za njega znači i znači li uopće išta.

VIDEO Baby Lasagna otkrio svoje rituale prije izlaska na pozornicu

Mi smo, dakako, sigurni da će Marko dati sve od sebe da opravda laskavo prvo mjesto na kladionici, ali i golemo povjerenje publike diljem Europe. A numerologinja nam je odala da iz numerološke analize vidi kako je Marko izuzetno duhovna osoba kojoj prognozira ozbiljan uspjeh. Pitamo i vas vjerujete li kako će Baby Lasagna pobijediti na ovogodišnjoj Euroviziji, kako mu predviđaju eurovizijske kladionice. 

Vjerujete li kako će Baby Lasagna pobijediti na Euroviziji?

Malmo: Baby Lasagna na tirkiznom tepihu privukao poglede u outfitu s tabletićem
1/31

Komentara 1

SU
sutranisi
16:23 06.05.2024.

Koji je koeficijent

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije